Άκρως εντυπωσιακά τα νέα παγωτά του 2024!

Άκρως εντυπωσιακά τα νέα παγωτά του 2024!

Είναι νέα, εντυπωσιακά και θα σας καταπλήξουν τα προϊόντα παγωτού που μας έφεραν για φέτος οι δύο μεγάλες ιταλικές εταιρείες παραγωγοί GIUSO & PERNIGOTTI!
Οι δύο διάσημες εταιρείες, που αντιπροσωπεύονται επίσημα από την G&B EXPERTS, παρουσίασαν πρόσφατα όλα τα νέα τους προϊόντα για το 2024 και μας εντυπωσίασαν!
Αυτά που ξεχώρισαν για φέτος είναι τα: KIT KRUMIRI – BISTEFANI για παγωτό με γεύση μπισκότο βουτύρου από ολόκληρα ιταλικά μπισκότα Krumiri Bistefani, το KIT PROFUMO DI SARDEGNA για παγωτό με γεύση ρικότα , ρίπλα από μέλι και topping από μωβ crumble μπισκότου αρωματισμένο με μύρτιλο, το KIT BLACK FOREST για παγωτό τούρτα Black forest με κεράσι και σοκολάτα, το KIT CONETTO AL WHISKY για παγωτό σταφίδες σε ουίσκι, με τραγανή επικάλυψη από μαύρη κουβερτούρα και κομματάκια από χωνάκι παγωτού (βάφλα)!
Φυσικά η λίστα των νέων προϊόντων δεν τελειώνει εδώ. Νέα υπέροχη κρέμα που δε παγώνει MORETTINA SNACK gianduja και μίνι αλμυρά τραγανά κριτσίνια, τα σούπερ φρουτένια VARIEGATO AMORIDIFRUTTA MANDARINO DI CIACULLI και VARIEGATO AMORDIFRUTTA PESCA A SPICCHI με μεγάλη περιεκτικότητα σε φρούτο και ολόκληρα κομμάτια φρούτων καθώς επίσης και πολλές νέες γεύσεις παγωτών που υπόσχονται να απογειώσουν οπτικά και γευστικά τις βιτρίνες σας φέτος!

Ανακαλύψτε όλα τα νέα προϊόντα παγωτού για το 2024 πατώντας πάνω στο παρακάτω συνδέσμους: GIUSO, PERNIGOTTI.