Μια μεγάλη συνεργασία ξεκινά !

gnbexperts_pernigotti_collaboration_2021_news

Μια μεγάλη συνεργασία ξεκινά !

Στην εταιρεία Gelato and Bakery από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα που ολοκλήρωσε δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, έχουμε πάντα ως στόχο να δώσουμε στους επαγγελματίες συνεργάτες μας, την προσοχή και τη φιλική συνεργατική επαφή που δε θα βρουν πουθενά αλλού.

Αυτό από τη μια μεριά επιτυγχάνεται από την έμπειρη ομάδα στελεχών που απαρτίζουν το τμήμα πωλήσεων αλλά και από το εμπορικό τμήμα που μελετώντας διαρκώς την παγκόσμια αγορά πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Παγωτού, συνάπτει συνεργασίες με προμηθευτές του εξωτερικού αυξάνοντας καθημερινά τη γκάμα των προϊόντων που διανέμουμε, ώστε να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες λύσεις σε όλους όσους μας στηρίζουν.

Έτσι ακριβώς γεννήθηκε και η συνεργασία μας με την εταιρεία Pernigotti Maestri Gelatieri Italiani, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα ιταλικά εμπορικά σήματα στον τομέα του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής. Από την ίδρυσή της το 1860 ως απλό εδωδιμοπωλείο από τον Stefano Pernigotti η φιλοσοφία της εν λόγω εταιρείας στηριζόταν στο να επενδύει σε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι κατάφερε το 1882 να της απονεμηθεί ο “Βασιλικός θυρεός” και να χρισθεί επίσημος προμηθευτής του Βασιλικού Οίκου. Από τότε ως τα μέσα του 19ου αιώνα εισέρχεται σταδιακά στην αγορά του χειροποίητου παγωτού και με την πάροδο του χρόνου γίνεται μία από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου επενδύοντας σε προηγμένα μηχανήματα και δημιουργώντας ολοένα και πιο πολύτιμες συνταγές. Προϊόντα όπως το Gianduiotto, το σοκολατάκι που χαρακτηρίζεται από το υπέροχο μείγμα σοκολάτας και φουντουκιών, την απογειώνουν και της χαράσσουν το δρόμο της επιτυχίας δίνοντάς της πλέον εξειδίκευση στον τομέα της σοκολάτας «gianduia». Σήμερα, με περισσότερα από 160 χρόνια λειτουργίας στο ενεργητικό της, έχει πλέον αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αποτελεί μια από τις ηγετικές εταιρίες παραγωγής πρώτων υλών παγωτού και ζαχαροπλαστικής.

Εδώ θα δείτε όλα τα νέα προϊόντα όπως κρέμες σοκολάτας που δεν παγώνουν της σειράς “Morettina”, μεγάλη ποικιλία από βάσεις – γεύσεις – ρίπλες παγωτού, τα διάσημα σορμπέ σε μορφή φρουτοπολτού “Gelagel” και πολλά άλλα που η εταιρεία μας διαθέτει πλέον στην ελληνική αγορά.