Ήρθαν και θα σας ενθουσιάσουν τα νέα παγωτά του 2023!

Ήρθαν και θα σας ενθουσιάσουν τα νέα παγωτά του 2023!

Νέες γεύσεις παγωτών γεμάτες “γλυκές αναμνήσεις” μας έφεραν για φέτος οι δύο μεγάλες ιταλικές εταιρείες παραγωγοί GIUSO & PERNIGOTTI!
Οι δύο αυτές εταιρείες, που αντιπροσωπεύονται επίσημα από την G&B EXPERTS, παρουσίασαν πρόσφατα όλα τα νέα τους προϊόντα για το 2023 και πραγματικά μας έφεραν στο μυαλό αναμνήσεις γεύσεων, όπως η σπιτική πάστα φλώρα, που μας ταξιδεύουν!
Από αυτά που ξεχώρισαν λοιπόν για φέτος είναι το KIT GUSTO CROSTATA DELLA NONNA η παραδοσιακή πάστα φλώρα των Ιταλών, το KIT TORTA CHEESECAKE το αμερικάνικο τσιζκέικ σε παγωτό, το KIT PANNAFRAGOLA FRIZZY που θα ενθουσιάσει όλους τους μικρούς μας φίλους με γεύση φράουλα και μικρά κομματάκια καραμέλας – popping candy που “σκάνε” στο στόμα, το KIT TORTINA CHOCO ARANCIA σοκολάτα και πορτοκάλι με αδιαμφισβήτητη γεύση, το KIT PROFUMO COSTIERA AMALFITANA που περικλύει όλα τα αρώματα του Amalfi σε ένα παγωτό!
Φυσικά η λίστα των νέων προϊόντων δεν τελειώνει εδώ. Νέα γέμιση MY FARCY CREMA PATISSERIE με εξαιρετική γεύση κρέμα πατισερί, η υπέροχη κρέμα που δε παγώνει NERELLA BURRO D’ARACHIDE SALATO με γεύση φυστικοβούτυρο, το σούπερ τραγανό VΑRIEGATO CHOCORISO με σοκολάτα γάλακτος και διογκωμένο ρύζι, η NAZCA FONDENTE NERO SDL για σορμπέ σοκολάτας με πλούσια γεύση, το GELAGEL PESCA MELBA με ροδάκινο, βατόμουρο και άρωμα βανίλιας αποτελεί ¨φόρο τιμής¨ σε ένα από τα πιο διάσημα επιδόρπια στον κόσμο, η STRACCIATELLA RINASCIMENTO με λευκή σοκολάτα και κρυστάλλους ζάχαρης με γεύση βατόμουρο και πολλά άλλα νέα προϊόντα υπόσχονται να απογειώσουν οπτικά και γευστικά τις βιτρίνες σας φέτος!

Ανακαλύψτε όλα τα νέα προϊόντα παγωτού για το 2023 πατώντας πάνω στο παρακάτω συνδέσμους: GIUSO, PERNIGOTTI.