«Μίγμα από Χρυσό» από την G&B Experts!

O χρυσός καφές της Σικελίας από την GELATO & BAKERY EXPERTS

«Μίγμα από Χρυσό» από την G&B Experts!

O ”χρυσός” καφές της Σικελίας πλέον αποκλειστικά διαθέσιμος από εμάς…


Η Gelato & Bakery Experts, η συνεχώς ανερχόμενη εταιρεία αντιπροσώπευσης και διανομής πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, αύξησε το χαρτοφυλάκιό της με μία νέα δυνατή συνεργασία που παρουσίασε και στην πρόσφατη Artoza!

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύει πλέον επίσημα στην Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους καφέδες από τη Σικελία, τον MISCELA D’ORO! Η Miscela D’oro, (της οποίας το όνομα σημαίνει μίγμα από χρυσό), με παράδοση από το 1946 και σε συνεργασία με την εταιρεία μας, δημιούργησε το νέο δυνατό χαρμάνι Espresso Grand’Aroma (συνδυασμός arabica και robusta) το οποίο αποδίδει τα μέγιστα στον Freddo Espresso και Freddo Cappuccino, τις δύο πιο αγαπημένες ελληνικές επιλογές για κρύο καφέ!

Επιπλέον στα ήδη έμπειρα στελέχη του τμήματος πωλήσεων ήρθαν να προστεθούν και δύο νέα, πολύ γνώριμα στο χώρο του καφέ, με πρώτη τους προτεραιότητά να σας προσφέρουν τη φιλική συνεργατική επαφή που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Η νέα αυτή συνεργασία σηματοδοτεί επίσημα την είσοδο της Gelato and Bakery στην αγορά του καφέ με απώτερο σκοπό να δώσει στους συνεργάτες της πραγματικά συμφέρουσες και απολαυστικές λύσεις στον τομέα με το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του HORECA!

Επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη υπηρεσία (μηχανήματα και προϊόντα καφέ) που σας προσφέρουμε!