Παρουσίαση Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

Παρουσίαση Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής

Η πρώτη παρουσίαση της εταιρείας GELATO & BAKERY EXPERTS πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt της Αθήνας.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και όλοι οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες της εταιρείας απόλαυσαν το Bruno Couret από τη FLAVOUR & CHEFS. Ο καταξιωμένος Γάλλος Chef παρουσίασε 4 δημιουργίες του, στις οποίες χρησιμοποίησε πολλές νέες τεχνικές και μέσα από αυτές κατέδειξε τη φιλοσοφία του για τη τέχνη της ζαχαροπλαστικής. H FLAVOUR & CHEFS είναι μια Γαλλική εταιρεία πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από τη GELATO BAKERY EXPERTS. Με τη πρώτη παρουσίαση της η εταιρεία επιβεβαίωσε το σκοπός της , να μοιραστεί το πάθος της για επιτυχία με τους συνεργάτες της!