Συμμετείχαμε στην ARTOZA 2021!

Συμμετείχαμε στην ARTOZA 2021!

Φέτος και για πρώτη φορά η Gelato and Bakery συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση ποτών και τροφίμων, την ARTOZA, η οποία έπειτα από μια αναβολή λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε τελικά στα μέσα Νοέμβρη στο Metropolitan Expo.
Εμμένοντας πάντα στη δέσμευσή της ότι θα βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της με κάθε ευκαιρία, η εταιρεία μας συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή του κλάδου!
Στο εντυπωσιακό περίπτερό μας στο Hall 3 – B02/C01 παρουσιάστηκαν οι νέες, πρωτοποριακές προτάσεις ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού με δυνατότητα γευστικής δοκιμής σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και φέτος οι 52 διαφορετικές γεύσεις παγωτού από τις διάσημες Ιταλικές εταιρίες Giuso Guido και την νεοεισερχόμενη Pernigotti Maestri Gelatieri Italiani, καθώς επίσης και η μεγάλη γκάμα αρτοσκευασμάτων από τη γερμανική Rietmann Germany με το νέο “Vegan Burger”!
Μεγάλη έκπληξη για όλους αποτέλεσε η νέα συνεργασία της εταιρίας μας με τη Miscela D’oro, την Ιταλική εταιρία με παράδοση στον καφέ από το 1946, η οποία σηματοδοτεί επίσημα την είσοδο της Gelato and Bakery στην αγορά του καφέ!
Με το νέο δυνατό χαρμάνι Espresso Grand’Aroma (συνδυασμός arabica και robusta) το οποίο αποδίδει τα μέγιστα στον Freddo Espresso και Cappuccino, η εταιρεία μας υπόσχεται να προσφέρει μια πραγματικά συμφέρουσα και απολαυστική λύση στις δύο πιο αγαπημένες ελληνικές επιλογές για κρύο καφέ!