Η Φετινή Συμμετοχή Της G&B Experts Στην Αρτόζα 2023!

Η Φετινή Συμμετοχή Της G&B Experts Στην Αρτόζα 2023!

Και φέτος η εταιρεία Gelato & Bakery Experts συμμετείχε στη γιορτή του κλάδου μας, στη μεγαλύτερη ελληνική έκθεση παρουσίαση προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού και καφέ.

Στο εντυπωσιακό περίπτερό μας στο Hall 3 – B02/C01 παρουσιάστηκαν οι νέες, πρωτοποριακές προτάσεις ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού με δυνατότητα γευστικής δοκιμής σε όλους τους παρευρισκόμενους. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και φέτος οι νέες γεύσεις παγωτού από τις διάσημες Ιταλικές εταιρίες Giuso Guido και Pernigotti Maestri Gelatieri Italiani, καθώς επίσης και η μεγάλη γκάμα αρτοσκευασμάτων από τη γερμανική Rietmann Germany με το υπέροχο “Vegan Burger”!


Επίσης η Miscela D’oro, η Ιταλική εταιρία με παράδοση στον καφέ από το 1946, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει το δικό της μερίδιο αγοράς μέσα σε μόλις ένα χρόνο, κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από όλους όσους γεύτηκαν τα χαρμάνια της!
Με το μοναδικό Espresso Grand’Aroma (συνδυασμός arabica και robusta) το οποίο αποδίδει τα μέγιστα στον Freddo Espresso και Cappuccino, κέρδισε όλους τους λάτρεις κρύου καφέ και μας απέδειξε πάλι ότι αποτελεί μια πραγματικά συμφέρουσα και απολαυστική λύση στις δύο πιο αγαπημένες ελληνικές επιλογές καφέ!

Όπως κάθε φορά θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Φυσικά το ίδιο ισχύει επίσης για όλους όσους μας γνώρισαν για πρώτη φορά και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τη φιλική συνεργατική επαφή, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την ΑΡΤΟΖΑ 2023.